Blog om Varm Laminering,

Webbureau eller digitalt bureua om man vil

by admin on Jul.17, 2010, under Uncategorized

Hvor bevæger nutidens webbureau eller digitale bureau sig hen? Internettet og virksomhedernes hjemmesider bliver stadig mere integreret i virksomhedernes forretning og ikke mindst salg. Det stiller større krav til webbureauerne da kunderne forventer en forretningsmæssig og strategisk sparring, hvilket de fleste webbureauer ikke kan honorere, da deres oprindelse skal findes i de mere tekniske og designmæssige kompetencer. De mindre webbureauer har derfor brug for sparringsparterne på den strategiske del, og det åbner op for et come back til reklamebureauer og mediebureauer.

:, ,

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!