Blog om Varm Laminering,

Tag sprogkurser og forbedre din konkurrenceevne

by admin on Jul.17, 2010, under Uncategorized

I vores tidsalder, hvor globaliseringen drøner afsted bliver det mere og mere afgørende at kunne sprog. Det gør naturligvis udbydere af sprogkurser interessante som investeringsobjekter. Sprog og forståelse af fremmede forretningskulturer kommer i fremtiden til at blive en vigtig konkurrenceparameter. Ingen branche kan gemme sig for globaliseringen, og det kan derfor være en fordel selv at være proaktiv med at tage sprogkurser inden behovet melder sig – for da kan det allerede være for sent.

Det måtte et reklamebureau ved navn Justkidde erfare.


Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!